Шляхопровід на автодорозі Харків - Охтирка ремонтуватимуть до листопаду

П'ятниця, 2 червня 2017, 19:34
Поки що демонтують старі частини конструкцій і готують котлован під нові опори
Шляхопровід на автодорозі Харків - Охтирка ремонтуватимуть до листопаду

Капітальні роботи на шляхопроводі, що знаходиться біля села Губарівка Богодухівського району, було розпочато 3 травня, - повідомляє «Справжня Варта».

«На сьогодні виконуються роботи з демонтажу старих частин берегових опор та прогонових будов, облаштування під’їзних шляхів до будівельного майданчика. Розпочато роботи з влаштування котловану під нові опори. Здійснюється постачання необхідного будівельного обладнання та будівельних матеріалів», - розповіли в САД.

Дорожники прогнозують, що завершать роботи в листопаді 2017 року.

Нагадаємо, дефекти на шляхопроводі, яким проходила дорога Харків - Охтирка, вперше виявили ще в 2004 році, а за результатами обстеження в 2007-му було прийняте рішення щодо закриття руху через шляхопровід та організацію об‘їзду. У 2008-му тут облаштували об’їзну дорогу. До питання капітального ремонту шляхопроводу повернулися лише в 2016-му – за ініціативи Ігоря Райніна. У 2017-му за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної з обласного бюджету було виділено кошти на проведення необхідних робіт.

Як раніше писала «Справжня Варта», харків'янам обіцяють якісний ремонт доріг.

Сезон ремонту харківських доріг стартував активно і динамічно, в його межах заплановано відремонтувати низку об’єктів, які зараз знаходяться в незадовільному стані.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments