Світлична наказала підняти зарплату робітникам промпідприємств

Вівторок, 6 червня 2017, 12:08
Керівники повинні прислухатися до народних потреб
Світлична наказала підняти зарплату робітникам промпідприємств

Про це голова ХОДА заявила під час відвідування ПАТ «Харківський плитковий завод», - повідомляє «Справжня Варта».

Це вже друге її відвідування цього підприємства.

"Моя позиція полягає в тому, що зростання доходів підприємства повинно відбиватися на зростанні доходів його працівників", - зазначила Юлія Світлична.

«Під час моїх робочих поїздок на заводи ім. Малишева, «ХТЗ», «Турбоатом», «Шебелинкагазвидобування» найчастіше люди зверталися з питаннями про підвищення заробітної плати. Це підприємства різної форми власності, але ми вели діалог з власниками та менеджментом, домовлялися, що будемо вишукувати можливості, шляхи і механізми, які дозволять збільшити зарплати, - розповіла Юлія Світлична. - На даний момент можу сказати, що ми домовилися про підвищення зарплат працівникам з керівництвом заводу ім. Малишева, «ХТЗ», ПАТ «Турбоатом» і держпідприємства «Шебелинкагазвидобування». У середньому підвищення буде на 1000 грн. При цьому, наприклад, на «ХТЗ» зарплати виростуть найістотніше - більше ніж на 3000 грн».

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА після прийому громадян на Харківському плитковому заводу попросила його керівництво більш уважніше відноситися до проблем працівників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments