Вантажівка вбила свого водія

Четвер, 8 червня 2017, 16:42
Під час ремонту MAN рушив з місця та переїхав чоловіка
Вантажівка вбила свого водія

Молодший брат загиблого не встиг нічого зробити, - повідомляє «Справжня Варта».

Подія сталася 7 червня на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Загиблим є 53-річний водій автомобіля MAN, - повідомили у поліції.

Також під час опитування пасажира автівки, 44-річного брата загиблого, з’ясовано, що під час руху транспортного засобу сталася незначна поламка і його брат зупинив автівку. Чоловік поставив її на механічний ручник, вийшов на дорогу та поліз під автівку, щоб усунути неполадки. Напевно, від надмірної ваги транспортного засобу та не до кінця доведеного ручного механізму автомобіль рушив з місця та переїхав чоловіка.

Брат загиблого майже миттєво пересів на водійське місце, щоб зупинити транспорт, але декілька метрів все ж таки автомобіль проїхав.

Після складання усіх необхідних документів матеріали з місця події було направлено до слідчого управління ГУНП в Харківській області для вирішення питання щодо внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція надала роз'яснення щодо стану розслідування причин ДТП зі "швидкою", у якому постраждали шість громадян.

Попередньо встановлено, що 7 червня близько 13:00 з вулиці Плеханівській по проспекту Московському на зелене світло світлофору рухався автомобіль «Пежо» швидкої медичної допомоги під керуванням 63-річного мешканця Харкова. Повертаючи із зустрічної смуги по проспекту Московському в бік вулиці Дизельній, рухався автомобіль «Вольво» під керуванням 50-річного мешканця міста Кременчука, який, не надавши перевагу в русі, скоїв зіткнення зі швидкою медичною допомогою, внаслідок чого водій швидкої медичної допомоги втратив керування та допустив перекидання автомобіля.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments