Заарештовано депутата облради

Четвер, 8 червня 2017, 15:24
Він підозрюється у стрілянині у селищі Вільшани Дергачівського району
Заарештовано депутата облради

Масова бійка із застосуванням зброї біля приміщення селищної ради сталася у травні поточного року.  У результаті суперечки між двома групами місцевого населення четверо чоловіків із кульовими пораненнями різного ступеню тяжкості були доставлені до лікарні. Один з них - місцевий мешканець 1967 р.н., від отриманих травм помер, - повідомляє «Справжня Варта».

Після цього трьох учасників подій  затримали у порядку ст. 208 КПК України. Один з них -  депутат обласної ради від партії «Відродження» /Олексій Литвінов - Редакція/.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї або іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), та п. 7 ч. 2 ст. 115 (вбивство з хуліганських мотивів) КК України.

Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.

Наразі досудове розслідування триває.

Дергачівський районний суд області обрав для підозрюваного депутата запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 22.00 до 6:00. Прокуратура  не погодилася з таким рішенням суду, оскільки вважає, що підозрюваний може впливати на свідків та знищити докази,  тому звернулася у апеляційну інстанцію з вимогою взяти чоловіка під варту, - повідомили у прокуратурі Харківській області..

Як раніше писала «Справжня Варта», конфлікту міжетнічного характеру у Вільшанах немає. Є поодинокі випадки особистих неприязних відносин.

До такого висновку прийшли представники ГУНП, які провели виїзний прийом громадян селища, у якому виникли масові заворушення зі стріляниною.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments