Де у Харкові не проїхати. Гольдбергівська та Новгородська

Субота, 10 червня 2017, 13:21
Це пов'язано з заміною магістральних трубопроводів КП «Харківські теплові мережі» і з капремонтом трамвайних колій
Де у Харкові не проїхати. Гольдбергівська та Новгородська

Рух транспорту по вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Греківської до вул. Єлисаветинської, буде заборонений з 5:00 11 червня, - повідомляє «Справжня Варта».

На цей період об'їзд закритої ділянки буде організований за такою схемою (при русі в бік пр. Гагаріна): вул. Гольдбергівська - вул. Греківська - вул. Основ'янська - вул. Гольдбергівська;

(при русі в бік вул. Москалівської): вул. Гольдбергівська - вул. Валер'янівська - вул. Греківська - вул. Гольдбергівська.

На період проведення робіт автобуси №14е і 128е здійснюватимуть об'їзд наступним чином (при русі в напрямку вул. Біологічної): вул. Гольдбергівська - вул. Валер'янівська і далі за маршрутом;

№211е (при русі в напрямку вул. Москалівської): вул. Гольдбергівська - вул. Валер'янівська - вул. Греківська і далі за маршрутом;

(при русі в бік пр. Гагаріна): вул. Гольдбергівська - вул. Греківська - вул. Основ'янська - вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом.

З 5:00 11 червня до 5:00 1 липня заборонений рух трамваїв по вул. Гольдбергівській, на ділянці від пров. Рибасівського до вул. Плеханівської. У зв'язку з цим рух трамвая №27 буде організований наступним чином: розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Захисників України - вул. Молочна - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

Щодня з 5:00 до 9:00 на період проведення робіт буде введений трамвай №28 з таким шляхом руху: Новожаново - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівській - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Конституції - пр. Московський - вул. Кошкіна - парк Машинобудівників.

Рух транспорту по вул. Новгородській - на ділянці від вул. Юрія Шевельова до вул. Авіаційної - буде заборонено з 12 по 26 червня.

Об'їжджати закриту ділянку при русі в бік вул. Динамівської можна буде за такою схемою: вул. Новгородська - вул. Юрія Шевельова - вул. Ляпунова - вул. Авіаційна; при русі в бік пр. Науки: вул. Новгородська - вул. Авіаційна - вул. Мінська - вул. Юрія Шевельова.

Також з 12 по 26 червня автобус №215е об'їжджатиме закриту ділянку вул. Новгородоської так: вул. Новгородська - вул. Авіаційна - вул. Ляпунова - пр. Науки і далі за маршрутом.

Крім того, з 26 червня по 3 липня буде заборонено рух транспорту по вул. Авіаційній - на ділянці від вул. Новгородської до вул. Ляпунова. Об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься по прилеглих вулицях.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments