Готовність силовиків до боксу перевірив заступник Авакова /ВІДЕО

Вівторок, 13 червня 2017, 20:24
Під час забезпечення публічного порядку та громадської безпеки на чемпіонаті необхідна чітка координованість дій усіх служб.
Готовність силовиків до боксу перевірив заступник Авакова /ВІДЕО

На цьому наголосив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час своєї робочої поїздки до Харкова. У ході візиту він проінспектував стан підготовки правоохоронних органів до проведення чемпіонату Європи з боксу, повідомляє «Справжня варта».

Масштабна спортивна подія стартуватиме у Харкові 16 червня і триватиме протягом тижня. Участь у чемпіонаті візьмуть 350 спортсменів з 40 країн світу. У Палаці спорту «Локомотив» боксери Європи будуть змагатися за право виступати на чемпіонаті світу 2017 року у Німеччині.

Сергій Яровий відвідав бази міжнародного аеропорту «Харків» та ФСК «Локомотив», де в рамках підготовки до чемпіонату проводились тактико-спеціальні навчання силових відомств регіону.

На нараді були присутні керівники Головного управління Національної поліції в Харківській області, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, відділу Інтерполу та Європолу ГУНП в Харківській області, Міграційної служби України в Харківській області. Очільники служб доповіли про стан готовності до початку чемпіонату та кількість залученого особового складу. В місцях проведення змагань будуть вживатися необхідні заходи безпеки. З метою виявлення заборонених предметів усі громадяни проходитимуть металодетектори, також будуть перевірятися і оглядатися особисті речі вболівальників.

«Чемпіонат з боксу – захід високого рівня, тож до забезпечення порядку в дні його проведення слід підійти вкрай відповідально. Всі служби мають миттєво реагувати на можливі проблемні питання та вживати заходи для їхнього найшвидшого вирішення, – зазначив Сергій Яровий. – Ми повинні виключити всі можливі провокації, прояви тероризму та на належному рівні забезпечити безпеку громадян».

Сергій Яровий також підкреслив, що під час проведення таких масових заходів важливими є практичні напрацювання колег з інших областей та обмін досвідом роботи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments