Харківські села переводять на індивідуальне опалення

П'ятниця, 16 червня 2017, 15:02
З мешканцями селищ проводиться роз’яснювальна робота
Харківські села переводять на індивідуальне опалення

Причина - застаріле обладнання котелен, - повідомляє «Справжня Варта».

Так, до початку опалювального сезону 2017-2018 років у районі планується зупинити роботу чотирьох котелень у селищах Буди та Покотилівка і перевести мешканців на індивідуальне опалення. З мешканцями селищ проводиться роз’яснювальна робота. Для виготовлення відповідної проектної документації на роботи з будівництва підсилюючих газопроводів низького та середнього тиску та підсилюючого ШРП у цьому році з районного бюджету виділено кошти: Покотилівській селищній раді – 551 тис. грн, Будянській селищній раді - 1 млн 650 тис. грн., - повідомили у ХОДА під час засідання  обласного штабу.

Одним з пріоритетних питань, яке порушувалось під час засідання, було впровадження енергоефективних заходів, перехід низки об’єктів соціальної сфери на альтернативне паливо, а населення - на індивідуальне опалення.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Сумщині назріває електричний бунт.

У селі Терни, біля кількох багатоквартирних будинків виставлені саморобні блокпости, на яких за графіком чергують жителі.

Блокпости з'явилися не як захист від сепаратистів або терористів, а з метою не допустити співробітників районної електромережі до свого житла.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments