Право неповнолітнього на житло було поновлене співробітниками прокуратури

Неділя, 18 червня 2017, 14:08
За рішенням суду були поновлення законні майнові права неповнолітнього сироти. Виконання даного рішення було забезпечене первомайською прокуратурою.
Право неповнолітнього на житло було поновлене співробітниками прокуратури

За словами першого заступника керівника місцевої прокуратури Романа Травкіна, на початку 2016 року був виявлений факт порушення житлових прав неповнолітнього. До 16 років хлопець проживав в будинку з матір’ю, яка поперла 2015 році, передає прокуратура області. Проте він не отримав у спадок її майно – будинок та дві земельні ділянки. Неповнолітній просто пропустив строки оформлення спадщини через те, що не знав, як правильно оформлювати документи.

Представники прокуратури звернулися до суду і поновила законні майнові неповнолітнього. Судове рішення було виконано у повному обсязі. Він особисто отримав витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на житловий будинок та земельні ділянки. На даний момент він є їх повноправним власником.

Як повідомляла «Справжня варта», у селянина були відібрані водойми, які він отримав в 2007 році. Але як з’ясувала прокуратура, рішення щодо передачі земель, яке було  прийнято місцевою державною адміністрацією, відбулося  з порушенням чинного законодавства.

comments powered by HyperComments