У водоймах Харківщини продовжують виловлювати потонулих

Понеділок, 19 червня 2017, 12:35
Тіла відразу трьох людей виловили за тиждень у районах області
У водоймах Харківщини продовжують виловлювати потонулих

Перший з них, 1986 року народження, загинув у водоймищі «Кіровському», що поблизу селища Золочів 12 червня, - повідомляє «Справжня Варта»

Крім того 16 та 17 червня на водоймах у Дергачівському та Зачепилівському районах виявлено ще по одному тілу загиблих. Наразі по даним фактам тривають відповідні експертизи та слідчі дії з метою встановлення об’єктивної причини загибелі, - повідомили у  ГУ ДСНС України у Харківській області.

Крім того, внаслідок пожеж протягом тижня загинула 1 особа. Під час ліквідації пожеж співробітниками служби порятунку були врятовані 2 людини.

Як раніше писала «Справжня Варта», по весні на Харківщині стали спливати тіла потонулих.

Дехто з них - рибалки, дехто - люди, яких розшукували, дехто - невідомо хто.

У річці в районі Гідропарку перехожі виявили тіло чоловіка. Працівники Київського відділу поліції встановили особу померлого. Ним виявився 76-річний пенсіонер, якого розшукували родичі.

В Основ’янському озері  було знайдено тіло чоловіка, віком близько 55 років. Тіло загиблого знаходилося у воді на відстані 7 метрів від берега. За попереднім висновком, чоловік рибалив, заплутався у власній риболовній сітці та потонув.

В селі Бабаї в річці «Уди» на відстані близько 10 метрів від берега виявлено тіло невідомого чоловіка, віком 55-60 років. Правоохоронці Харківського відділу поліції вживають заходи щодо встановлення особи померлого.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments