Прокуратура повинна довести до кінця розслідування загибелі працівника КП «Харківводоканал» - міськрада

Середа, 21 червня 2017, 11:27
Депутати попросили прокурора Харківської області Юрія Данильченка взяти під особистий контроль хід досудового розслідування цієї справи
Прокуратура повинна довести до кінця розслідування загибелі працівника КП «Харківводоканал» - міськрада

Таке звернення було прийнято сьогодні депутатами Харківської міськради, - повідомляє «Справжня Варта»

Нагадаємо, що близько 18:00 21 лютого на вул. Великій Панасівській, 183 під час проведення ремонту водопроводу в результаті наїзду автомобіля загинув слюсар підприємства Олексій Животченко, 1957 року народження. Водій з місця пригоди зник.

«Ця трагедія викликала значний резонанс. У даний час органами поліції злочин не розкритий, особа, яка вчинила кримінальний злочин, не встановлена, незважаючи на те, що родичі і колеги загиблого Олексія Животченка самостійно виявили автомобіль, який має характерні ознаки зазначеної дорожньо-транспортної пригоди. Відповідні фотоматеріали були передані слідчому», - говориться у зверненні.

У зв'язку з тим, що досудове розслідування не дало відчутних результатів, Харківська міськрада попросила прокурора Харківської області взяти під особистий контроль цю справу і доручити працівникам прокуратури провести перевірку дотримання слідчим управлінням поліції вимог кримінального законодавства за вказаним кримінальним провадженням.

Як раніше писала «Справжня Варта», встановлено, що до скоєння ДТП причетний автомобіль "ДЕО" сріблястого кольору, у якого пошкоджена передня частина та відсутнє праве дзеркало.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments