Вбивство Олексія Животченка. Поліція відповіла міськраді

Середа, 21 червня 2017, 15:21
Досудове розслідування за фактом скоєння резонансного ДТП, в якому загинув працівник комунальної служби, триває - ГУНП
Вбивство Олексія Животченка. Поліція відповіла міськраді

Хід розслідування перебуває на контролі керівництва слідчого управління ГУНП в Харківській області. Слідчими у повному обсязі здійснені першочергові слідчі дії, призначено низку необхідних експертиз , - повідомляє «Справжня Варта» з посиланням на ГУНП.

В рамках досудового розслідування призначені судово-медична експертиза по встановленню причини смерті та судово-криміналістична експертиза, визнаний потерпілим та допитаний син загиблого, опитані свідки, працівники комунального підприємства.

До кримінального провадження долучені відео з камер відеоспостереження, які розташовані поблизу місця дорожньо-транспортної пригоди. Проводяться слідчі дії, направлені на встановлення автомобіля, яким був скоєний наїзд на чоловіка та особу водія.

До департаменту інфраструктури Харківської міської ради направлено запит для встановлення маршрутних автобусів, які знаходилися згідно зі своїм графіком в районі скоєння ДТП, а також встановлення водіїв цих автобусів, які можливо стали свідками даної події. Робота в цьому напрямку триває.

Досудове розслідування по даному кримінальному провадженню проводиться з безумовним дотриманням діючого кримінального, кримінального процесуального законодавства України, відомчих наказів і інструкцій МВС України.

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні депутати попросили прокурора Харківської області Юрія Данильченка взяти під особистий контроль хід досудового розслідування цієї справи

Близько 18:00 21 лютого на вул. Великій Панасівській, 183 під час проведення ремонту водопроводу в результаті наїзду автомобіля загинув слюсар підприємства Олексій Животченко, 1957 року народження. Водій з місця пригоди зник.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments