Харківщина готова гідно зустріти європейських депутатів - Світлична

Середа, 21 червня 2017, 18:57
Харків стає місцем найпотужніших міжнародних заходів. Тому що Харків - це Європа
Харківщина готова гідно зустріти європейських депутатів - Світлична

Таку думку висловила голова ХОДА Юлія Світлична напередодні проведення у Харкові 27 червня засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи, - повідомляє «Справжня Варта»

"Зберуться майже 100 учасників та гостей з Європи, з яких 63 представляють регіональну владу європейських країн та є членами Моніторингового комітету Конгресу РЄ", - написала губернаторка у своєму фейсбуці.

За її словами, в порядку денному обговорення питань економічної та гуманітарної співпраці європейської спільноти, роль місцевих органів влади у розвитку країни, критерії ефективності роботи місцевих депутатів, а також питання безпеки, міграції та реалізації соціальних програм.

Як раніше писала «Справжня Варта», 27 червня вперше в історії України в Харківській області пройде засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Іноземні делегати (більше ста учасників) почнуть прибувати в Харків з 24 червня, а безпосередньо засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи відбудеться 27 червня. Уже відомо, що делегати після завершення засідання залишаться в Харкові та візьмуть участь у святкуванні Дня Конституції України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments