Близько 97% житлових будинків Балаклії повністю відновлено

Юлія Гуш  |  Середа, 21 червня 2017, 20:28
Мова йде про ті об’єкти, які зазнали руйнувань під час диверсії на військовому складі.
Близько 97% житлових будинків Балаклії повністю відновлено

Про це розповів Євген Шахненко, заступник голови ХОДА, під час своєї прес-конференції. За його словами, допомогу отримали 27 сімей, які постраждали під час диверсії, а більшість житлових будинків, які зазнали руйнувань, вже повністю відновлені, повідомляє «Справжня Варта».

«Всі працюють в посиленому, жорсткому режимі, – зазначив Шахненко, – і на сьогодні практично всі багатоквартирні будинки – 97% - відновлені в повному об’ємі. В 98% багатоквартирних будинках, які потребували відбудови, встановлені нові вікна. Фактично, ми створили таку ситуацію, що дає людям можливість там жити. Основні роботи ми завершуємо. Із 100 мільйонів, які були виділені державою, на сьогоднішній день касові видатки складають 54 мільйони».

Також він розповів про інші об’єкти області, де на даний момент проходять ремонтні роботи. За його словами, будівництво Харківської філармонії відбувається згідно поставленому плану і буде повністю завершене влітку 2018 року. А в Пісочині завершується будівництво школи, яка буде відповідати потребам дітей з інвалідністю. Зокрема, там буде встановлений чіповий ліфт та спеціально обладнана їдальня. Працюватиме школа з 1 вересня поточного року.

Крім того, значну суму коштів – 20 мільйонів гривень – було виділено Фондом регіонального розвитку на спорт. Надані кошти підуть на ремонт стадіонів та фізкультурно-оздоровчих центрів. Також цього року має завершатися ремонт об’єктів, які до цього знаходились в аварійному стані. За словами Шахненка, найближчим часом буде запушений рух по мосту через Сіверський Донець та приведений до ладу водопровід в Ізюмі. Крім того, цього року завершиться ремонт Губерівського мосту, який не працював вже більше 10 років.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments