Керівництво Нацгвардії зібрали у Харкові

Четвер, 22 червня 2017, 17:04
Мета зборів - підвищення кваліфікації відповідно до загроз воєнній безпеці України та досвіду АТО
Керівництво Нацгвардії зібрали у Харкові

Участь у зборах приймають начальники територіальних управлінь, навчальних закладів і центрів, командири військових частин Національної гвардії України, - повідомляє «Справжня Варта»

Збори триватимуть 3 дні, протягом яких з офіцерами будуть проведені теоретичні та практичні заняття щодо розвитку системи управління сектору оборони та безпеки України, системи бойової підготовки з урахуванням загроз воєнній безпеці України та досвіду АТО. Значну увагу приділятимуть також вивченню антикорупційного законодавства.

Офіцерам для огляду були представлені штаб територіального управління, приміщення для розміщення підрозділу спеціального призначення, казарма розміщення військовослужбовців строкової служби, гуртожиток військовослужбовців за контрактом, клас із розміщенням електронних тирів.

Другий день занять командири проведуть в польових умовах: офіцери здаватимуть заліки з фізичної підготовки, а також на навчальних місцях матимуть змогу ознайомитися з порядком розміщення, харчування особового складу, зберігання та ремонту техніки в польових умовах в зоні АТО.

Учасникам зборів буде продемонстровано  управління діями ланки вертольотів, імітація ведення вогню, робота розрахунків мінометної батареї, організація артилерійської розвідки за допомогою БПЛА, ведення вогню з міномета та інше.

Останній день зборів виділено для проведення розширеного засідання військової ради Національної гвардії України, - повідомляє Група інформації і комунікації Східного ОТО.

Як раніше писала «Справжня Варта»,Нацгвардія здала кров для Збройних сил. Це зробили і курсанти, і курсантки з Харкова.

Курсанти розташованої у Харкові Національної академії Національної гвардії України здали кров для лікування побратимів із Збройних сил України, поранених під час бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments