Розшукується дитина /Фото, прикмети

Понеділок, 26 червня 2017, 11:03
Шестирічна дівчинка з 19 червня не повернулася додому
Розшукується дитина /Фото, прикмети

Поліція Харківщини надала інформацію про розшук дитини з сусідньої області, - повідомляє «Справжня Варта»

19 червня о 21:00 до поліції Селидового надійшло повідомлення, що у Гірнику близько 14:00 пішла з дому та не повернулася Васютина Аліна Олександрівна, 2010 р.н.

Прикмети дитини: зріст 110 см, світле волосся, середньої статури, кругле обличчя, блакитні очі, курносий ніс, пухлі губи, на попереку родимка у формі серця. Має дефект мови.

Була одягнута у різнокольорову футболку, бриджи темного кольору, різнокольорові шльопанці.

Аліна є четвертою, найменшою дитиною в сім’ї. В неї є старший 15-річний брат Вітя та дві сестри – 13-річна Даша та 8-річна Саша. Але благополучною цю родину назвати не можна. Працює тільки батько. Проте зароблених коштів на родину не вистачає. За розповідями самих дітей та сусідів, малеча займається тим, що ходить по місту та збирає металолом – банки, цвяхи, потім здає його, заробляючи таким чином собі 5-10 гривень.

Наразі встановлено, що 19 червня вдень Аліна разом із сестрами та сусідками-однолітками збирали металобрухт. Потім дівчинка побігла додому, аби відпроситися в матері до магазину. Матір дозволила дівчинці піти. Продавець розповіла, що дійсно дівчинка заходила за морозивом. Потім вона пішла на гойдалку, де були й інші діти. Є відеозапис, на якому видно, як дитина йде з гойдалки, на перехресті зустрічає 6-річного Діму на велосипеді, розмовляє з ним та йде. Це останнє достовірно підтверджене її місцезнаходження.

Правоохоронцями встановлено також двох хлопчиків, які бачили дівчинку після цього. Близько 20:00 двоє хлопчаків бачили Аліну на залізниці, гукали її, та вона не відгукалася та пішла далі.

Також у результаті пошукових заходів поліцейські встановили одного зі свідків, який розповів, що 19 червня близько 22:30 бачив дитину, схожу на Аліну, яка йшла з боку Курахівки.

Шановні громадяни, якщо ви має будь-яку інформацію про місцезнаходження розшукуваної, одразу повідомляйте на лінію 102.

Як раніше писала «Справжня Варта», Куп’янським відділом поліції розшукується Гетта Руслан Сергійович, 19.12.2006 року народження, мешканець м. Куп’янська

Раніше людина вийшла з дому, сіла в автобус і пропала. Останнього разу його бачили на виїзді з селища Шевченкове.

Працівниками Шевченківського відділення поліції встановлюється місцезнаходження Бєлоногова Дмитра Борисовича, 1981 р.н., який 7 травня сів на автобус сполученням «Куп’янськ-Харків» неподалік автостанції в смт Шевченкове, вийшов на виїзді з селища та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети: зріст 185 см, середньої статури, волосся коротке світле, очі сіро-голубі, носить окуляри.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments