Харківська «Солідарність» організувала поїздку для дітей з особливими потребами до Екопарку

Вівторок, 27 червня 2017, 15:38
Діти з особливими потребами Кегичівського району за ініціативи та фінансової підтримки депутата Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Андрія Хвесика та голови фракції «Солідарність» у Кегичівській районній раді Романа Гончарова відвідали Екопарк у м. Харкові
Харківська «Солідарність» організувала поїздку для дітей з особливими потребами до Екопарку

Супроводжувала малечу керівник секретаріату районної організації партії Валентина Лесь.

Протягом п’яти годин діти гуляли територією зоопарку, спостерігали за різними тваринами та ділилися між собою враженнями.

Як розповіла Валентина Лесь, метою заходу було внести різноманіття в будні дітей Кегичівського району, донести їм цікаву інформацію для власного розвитку та отримати незабутні враження від побаченого.

За словами депутата облради Андрія Хвесика, дозвілля дітей в селі є досить серйозною проблемою, особливо, якщо такі села дуже віддалені від міста, тому питання організації екскурсії не стояло взагалі.

«Немає нічого ціннішого для дитини, ніж отримані враження, а для нас дуже важливими є їхні щирі посмішки та захоплення, - наголосив Андрій Хвесик. - Користуючись нагодою, скажу, що це здобуток всієї нашої команди, яка працювала над організацією поїздки».

Діти разом з батьками не тільки познайомились з вражаючим своєю красою і довершеністю Екопарком, а й отримали задоволення від розваг та поласували смаколиками.

comments powered by HyperComments