Мені надзвичайно приємно,що Європа відкриває для себе нову Україну - Світлична

Середа, 28 червня 2017, 14:35
Юлія Світлична та депутати Конгресу регіональних влад Ради Європи взяли участь у святкуванні Дня Конституції України в Харкові.
Мені надзвичайно приємно,що Європа відкриває для себе нову Україну - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

"Це велика честь для Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи провести вперше зустріч Моніторингового комітету тут, у Харкові. Багато хто з наших членів прибув сюди вперше в житті та відкрив для себе дуже професійно організовану зустріч і велику гостинність", - відзначив Генеральний секретар Конгресу Андреас Кіфер.

За його словами, Конституція є дуже важливою в процесі побудови демократії.

У рамках свята відбулося покладання квітів до пам’ятника Незалежності на пл. Конституції. У ньому взяли участь не лише депутати Конгресу та керівництво області, але й представники громадськості.

"Мені надзвичайно приємно,що не лише українці відкривають для себе світ, але і Європа відкриває для себе Україну. Нову Україну. Депутати Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи вперше завітали до Харківської області. І можу сказати, що ми активно попрацювали вчора, розглянули величезний спектр питань", - відзначила під час урочистостей Юлія Світлична. 

Нагадаємо, сьогодні вранці голова ХОДА Юлія Світлична привітала мешканців Харківської області з Днем Конституції.

 

comments powered by HyperComments