Селяни порізали хороший дуб на кругляк

Четвер, 29 червня 2017, 18:34
Поліцейські відібрали в них вантажівку
Селяни порізали хороший дуб на кругляк

Оскільки селяни особливо свою провину не заперечували, то їх відпустили під зобов'язання пізніше з'явитися до поліції, - повідомляє «Справжня Варта»

Автомобіль «ЗІЛ», кузов якого був повністю заповнений дубовими кругляками, було затримано у лісосмузі села Замірці /Дергачі/. Біля автомобіля правоохоронці виявили пеньки дубів зі свіжими слідами спилювання.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особи чоловіків. Усі вони жителі Золочівського району - 27, 30 та 40 років.

Речові докази вилучені, автомобіль з деревиною поставлено на штрафмайданчик відділу поліції. Чоловіки зобов’язані явкою до поліції. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянина засудили на рік за порубку дуба.

Крім того, йому доведеться сплатити 3,8 тис. грн. Незаконного лісоруба викрили "на гарячому" у Гомільшанськиї лісах у лютому поточного року  на території Національного природного парку "Гомільшанські ліси". Чоловік, не маючи жодних дозвільних документів, нарубав дубів.

Раніше "вільного лісоруба" спіймали в Гомільшанських лісах. Він зрубав три дерева, щоб зігрітися.

Бо грошей у нього на опалення, як у більшості селян, немає.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments