А уздовж багаповерхівок комунальники з косами стоять

Неділя, 2 липня 2017, 09:07
У Харкові приводять до ладу прибудинкові території
А уздовж багаповерхівок комунальники з косами стоять

Зокрема, комунальники косять траву: трактором або ручними моторними косами, - повідомляє «Справжня Варта».

"У нас в арсеналі є один трактор і 30 мотокосарок», - зазначив представник підрядної організації з благоустрою «СПО»  Олег Орлов.

Крім того, представники СПО проводять на прибудинкових територіях й комплексний благоустрій. У дворах кронують старі і висаджують молоді дерева, завозять пісок на дитячі майданчики, встановлюють нові лавки, завозять чорнозем для облаштування клумб, а після висаджують на них квіти.

Як повідомив представник підрядної організації, роботи з благоустрою дворів уже виконали біля житлового будинку по пр. Льва Ландау, 20, по пр. Героїв Сталінграда, 171 і 171-а, на черзі наступні п'ять адрес: по пр. Московському, пр. Героїв Сталінграда, а також на бул. Жасминовому.

Як раніше писала «Справжня Варта», Новобаварський район перевірили на сміття.

Мешканців приватного сектору зобов'язали скосити траву та прибрати різний непотреб біля дворів. Зокрема, серед порушень правил благоустрою, що зустрічаються, - наявність будівельного або побутового сміття біля будинків, нескошена трава вище за 10 см, в тому числі амброзія, гілки та сухе листя, а також недоглянуті огорожі і фасади будинків

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments