Світлична вручила дипломи випускникам ХПІ, які закінчили навчання з відзнакою

Субота, 1 липня 2017, 10:19
Вчора майже 5000 бакалаврів, фахівців і магістрів НТУ «ХПІ» отримали документи про вищу освіту. З них 747 студентів завершили навчання з відзнаками.
Світлична вручила дипломи випускникам ХПІ, які закінчили навчання з відзнакою

«ХПІ – це бренд, це знак якості, – розповіла  Юлія Світлична, – я бажаю вам з честю нести звання «хапеївець». Бажаю кожному знайти себе в житті, розвиватися, знайти роботу, яка буде приносити не тільки фінансове, а й моральне задоволення. Бажаю, щоб вами пишалися батьки, ваші викладачі та щоб вами пишалася Харківщина!».

В межах урочистостей голова ХОДА сумісно з ректором вишу Євгеном Соколом вручила дипломи з відзнакою 24 магістрам «ХПІ». Також Світлична вручила подяки голови ХОДА двом кращим випускникам 2017 року – неодноразовому переможцю всеукраїнських олімпіад Андрію Данилюку, стипендіату Верховної Ради України, і Ользі Сухіній – іменній стипендіатці Президента України.

Як повідомляла «Справжня варта», Світлична привітала випускників  Харківського державного університету харчування та торгівлі. Вона підкреслила в своїй промові, що перед ними відкривається нове життя та нові можливості, які залежать виключно від них самих. Зокрема, ректор вишу Олександр Черевко заявив, що всі студенти-випускники вже працевлаштовані.

comments powered by HyperComments