Офіцери з досвідом служби в миротворчих місіях і в АТО взяли участь у проведенні навчань з територіальної оборони на Харківщині / Фото

Неділя, 2 липня 2017, 10:42
Тактико-спеціальні навчання відбулися на загальновійськовому полігоні 92-ї окремої механізованої бригади.
Офіцери з досвідом служби в миротворчих місіях і в АТО взяли участь у проведенні навчань з територіальної оборони на Харківщині / Фото

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

У них взяли участь більше 130 бійців загонів територіальної оборони декількох районів Харківської області. Наступного тижня командно-штабні навчання з тероборони проводитимуться по всій країні, і це - один з комплексу підготовчих заходів до них.

За інформацією військового комісара Харківського обласного військкомату Юрія Калгушкіна, практичні заняття проводили, у тому числі, і 20 офіцерів з досвідом служби в миротворчих місіях чи в районі АТО.

У ході заходу військовозобов’язані отримали професійні навички з тактичної, інженерно-саперної та медичної підготовки, а також виконали стрільби бойовими набоями з автомату, кулемету і пістолету.

Нагадаємо, що у 2016-2017 років на Харківщині реалізовується програма з організації територіальної оборони. З бюджету виділено близько 5 мільйонів гривень.

"Усі гілки місцевої влади залучені до роботи щодо покращення захисту країни від агресорів. Голова Харківської ОДА Юлія Світлична особисто керує цим процесом, і скажу, що область надійно тримається у лідерах з цих питань", - зазначив директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії із правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

comments powered by HyperComments