Підлітки під Харковом напилися "бодяжного" алкоголя

Вівторок, 4 липня 2017, 18:43
З отруєнням їх госпіталізовано
Підлітки під Харковом напилися "бодяжного" алкоголя

Горілкою хлопців почастував односелець, - повідомляє «Справжня Варта»

3 липня о 17:00 до Чугуївського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про доставляння до лікарні двох 14-річних хлопців в тяжкому стані. Працівниками поліції попередньо встановлено, що хлопці отруїлися спиртним, а саме горілкою, яку їм купив односелець.

Відносно батьків складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Обставини події встановлюються.

Як раніше писала «Справжня Варта», троє дітей отруїлись невідомою речовиною.

Неподалік території Смирнівської школи стало відчутно запах, схожий на газ. Тому з учбового закладу було вирішено евакуювати людей – 111 дітей, 12 вчителів та обслуговуючий персонал. Трьом учням, двом 16-річним дівчинкам та хлопчику 12 років, стало зле. Вони скаржились на головний біль. Школярів госпіталізували до Лозівської міської лікарні.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що вчора на звалищі в селі Смирнівка, яке знаходиться на відстані близько 4 кілометрів від школи, з’явилися 54 діжки з невідомою рідиною. Можливо, їхній вміст став причиною поганого самопочуття школярів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments