З 1 жовтня ми очікуємо скасування податку для працюючих пенсіонерів - заступник губернатора

Неділя, 9 липня 2017, 09:14
У Харкові вперше пройшло засідання правління Пенсійного фонду України
З 1 жовтня ми очікуємо скасування податку для працюючих пенсіонерів - заступник губернатора

«З 1 жовтня ми очікуємо перерахунок розміру пенсій для більшості наших пенсіонерів, скасування податку для працюючих пенсіонерів. Ми стоїмо на порозі дуже хороших змін. Обласна влада буде надійним партнером Пенсійного фонду в цій роботі. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб максимально ефективно реалізувати цю реформу. Люди мають відчути позитивні зміни», - повідомив заступник голови ХОДА Михайло Черняк, - повідомляє «Справжня Варта»

За його словами, близько 900 тисяч пенсіонерів Харківської області повністю забезпечені своєчасними виплатами. Крім того, спільними зусиллями обласної державної адміністрації та управління в регіоні ведеться активна робота щодо поліпшення наповнення фонду. Це і легалізація праці, і зменшення кількості працівників, які отримують мінімальну заробітну плату, і скорочення заборгованостей підприємств.

Як раніше писала «Справжня Варта», як розрахувати розмір своєї пенсії / формула.

Законопроект щодо реформування пенсійної системи вводить чесні та прозорі правила визначення розміру пенсій для усіх громадян, без огляду на статус та місце роботи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments