Які дороги Харківщини було відремонтовано на милому тижні – звіт

Середа, 12 липня 2017, 07:01
За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної дорожні служби регіону відзвітували про ремонтні роботи, проведені за минулий тиждень.
Які дороги Харківщини було відремонтовано на милому тижні – звіт

Як розповів під час прес-конференції заступник начальника Служби автомобільних доріг Харківської області Михайло Богатир, одним з основних напрямків для поточного ремонту була дорога Київ - Харків - Довжанський, повідомляє Справжня Варта.

Зокрема, на ділянці по місту Ізюм вже укладено 5 км асфальтобетонного покриття, використано 10,5 тис. т асфальтобетону.

«Ми доходимо до мосту через Сіверський Донець, на якому також проводяться ремонтні роботи. За мостом також планується укладання покриття на ділянці протяжністю 5 км», - розповів Михайло Богатир.

На трасі Чугуїв - Мілове відновлено основу за технологією холодного ресайклінгу на 4,2 км, влаштовано вирівнювальний шар з асфальтобетону та верхній шар з щебенево-мастичного покриття на 16,8 км. Зміцнюються узбіччя, наноситься дорожня розмітка.

«Зараз ми переходимо до робіт на в'їзді в Куп'янськ: починається фрезерування покриття на ділянці в 1,5 км», - уточнив Михайло Богатир.

Також тривають фрезерувальні роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград у районі сіл Спасів Скит і Таранівка. Там відфрезеровано 7 км покриття.

«Залишилося відфрезерувати 1 км і почнемо укладання асфальтобетону», - повідомив заступник начальника Служби автодоріг.

 

comments powered by HyperComments