На базі Харківського міського центру зайнятості запрацював літній табір «У світі професій»

П'ятниця, 14 липня 2017, 13:03
Групи школярів формуються щотижня, а заходи проходять безкоштовно тричі на тиждень з 9:00 до 17:00.
На базі Харківського міського центру зайнятості запрацював літній табір «У світі професій»

«У вівторок для дітей проводиться екскурсія по Харківському міському центру зайнятості, презентують вакансії на пристрої «Touch Screen», за допомогою багатофункціонального «Барометру професій» демонструється ситуація на  ринку праці, - розповідають у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості, повідомляє Справжня Варта.

На тренінгах «Світ професій» та під час психологічного тестування діти дізнаються про свої сильні сторони, визначають якості, які потрібно розвивати, а також розглядають професії, на які необхідно звернути увагу, та професії, які їм не підходять. На четвер заплановані екскурсії на підприємства м. Харкова для ознайомлення з виробничим процесом. У п’ятницю на школярів чекає психологічне тестування за методикою АРМ «ПрофКонсультант», яке допоможе визначити особисті схильності до певних видів професійної діяльності, професійну мотивацію - глибинні професійні інтереси і цінності, рівень розвитку інтелекту (IQ) і здібностей.

Щоб відвідати літній професійно-орієнтаційний табір «У світі професій», потрібно попередньо зателефонувати за номерами: (057) 728-40-41, (099) 005-58-13, (066) 934-10-99 або написати на e-mail: gcz.activ@khcz.gov.ua.

Харківський міський центр зайнятості розташований за адресою: вул. Шевченка, 137а (ст. метро «Київська»).

Професійно-орієнтаційний табір «Світ професій» працюватиме до серпня включно. Він організований у рамках загальнонаціональної інформаційної  кампанії з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників з метою допомоги молодим українцям у виборі професії.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта

comments powered by HyperComments