Громадські активісти звернулися до Нацполіції по експортера "тітушок", боксера Олексія Мазикіна

П'ятниця, 14 липня 2017, 19:55
В той час, як позбавлений депутаского імунітету екс-губернатор Харківщини Михайло Добкін вирушив на перший допит в Генпрокуратуру, в харківських соцмережах з тегом #Титушки_Добкина була опублікована інформація про тих, хто вербував місцевих спортсменів для АнтиМайдана у Києві під час Революції Гідності
Громадські активісти звернулися до Нацполіції по експортера "тітушок", боксера Олексія Мазикіна

Зокрема в групі "Евромайдан-Харьков" було оприлюднено інформацію про такого собі Олексія Мазикіна, який, начебто, збирав спортсменів під час Майдану для масових заворушень та був експортером тітушок з Харкова у Київ, повідомляє "Мой Харьков".

"У боксерів є два способи реалізувати себе: у великому спорті або в якості аргументу при різного роду розборках. У боксерів-невдах горизонт звужується до другого варіанту. У смутні часи ці послуги стають найбільш затребуваними. Не реалізувавши себе в спорті, Мазикін цілком досягає успіху і відомий у вузьких колах. як силовий аргумент в кримінальних розборках", - пише видання.

"Всі добре пам'ятають, як хлопці спортивної статури тероризували Харків під час євромайдан, закріпивши за містом ганебний статус «фабрики тітушек», які автобусами виїжджали на Антимайдан до Києва, били і калічили українських патріотів. Всіх постраждалих від рук недоспортсменов і недочемпіонов і не злічити. Час відплати настає для всіх - для кого-то раніше, для кого-то пізніше", - цитує "Мой Харків" публікацію єромайданівців.

До речі, нещодавно у мережі Інтернет з'явилося відео про те, як відомого харківського постачальника тітушек Марабяна кара вже наздогнала

"Назріває закономірне питання: коли у нашої доблесної поліції «дійдуть руки» до тих, хто калічив людей під час Революції гідності, і на чиїх руках кров не одного десятка патріотів? І чи дійдуть? Або все знову залишається на відкуп тим, хто здатний фізично зупинити шлях було-спортсменів?" -  ставлять запитання до Нацполіції громадські активісти. 

comments powered by HyperComments