Жахливе ДТП на проспекті Гагаріна: загинули три людини (Доповнено, ФОТО)

Четвер, 20 липня 2017, 15:51
Аварія трапилася в Харкові, біля перехрестя пр.Гагаріна-вул.Державінська.
Жахливе ДТП на проспекті Гагаріна: загинули три людини (Доповнено, ФОТО)

За інформацією прес-служби патрульної поліції, там десь о п’ятої години ранку сьогодні, 20 липня, екіпаж патрульних побачив автівку, яка врізалася у стовб, повідомляє Справжня Варта.

Зі слів заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Олега Ніконенко, водій автомобілю «ЗАЗ Sens» не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та допустив наїзд на перешкоду – опору лінії електропередач.

Внаслідок пригоди 28-річний водій автівки та двоє пасажирів – жінка 45 років та 41-річний чоловік, загинули на місці ДТП.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.Призначені додаткові експертизи. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, ще два жахливих ДТП, які забрали людські життя, трапились у неділю, 16 липня. Так, на Баварії BMW зіткнувся зі стовпом. Один з пасажирів загинув на місті ДТП, водій та другий пасажир були госпіталізовані до лікарні.

Ще одна смертельна аварія трапилася біля Чугуєва. Рятівникам довелося вирізати  водія «Chevrolet Aveo» за допомогою спеціальних інструментів.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments