Ремонт доріг проходить в посиленому режимі

Юлія Гуш  |  Четвер, 20 липня 2017, 14:41
Заплановано, що всі роботи на харківських дорогах будуть виконані в затверджені терміни.
Ремонт доріг проходить в посиленому режимі

Про це розповів Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області.

За його словами, сьогодні до завершення йде ремонт дороги «Київ – Харків –Довжаський». Протягом наступних п’яти днів там мають закінчити класти асфальт. На даний момент недоробленими залишається всього три кілометри дороги. Крім того, буде відновлений шляхопровід поблизу села Губарівка Богодухівського району. На даний момент там проходять масштабні роботи.

На завершальному етапі знаходиться ремонт мосту в Ізюмі. Тривають ремонтні роботи на дорозі «Чугуїв – «Мілове», робітники вже почали класти асфальт на дорозі «Мерефа – Лозова – Павлоград».

Ігор Турченко, директор ДП «Харківський облавтодор», у свою чергу додав, що вже були закінчені роботи на дорозі «Харків – Отхтирка». Там залишилось тільки нанести дорожні розмітки. Т

риває ремонт дороги «Харків – Вовчанськ», вже були закінчені роботи з ямкового ремонту від Куп’янська до Чугуєва на дорозі «Чугуїв – Мілове». Також заплановано, що в низці населених пунктах будуть нанесені пішохідні переходи поблизу місцевих шкіл.

Сергій Пляка також зазначив, що по всім об’єктам Харківської області вже були проведені тендерні процедури. Крім того, на ремонт доріг має піти 650 мільйонів гривень від перевиконання митного збору. Загалом, всі роботи ідуть за графіком. Ремонт доріг буде завершений згідно затвердженим термінам.

Нагадаємо, як повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична під час поїздки до Борівського району, дорогу Балаклія - Горохуватка, що поєднує Борівський та Ізюмський райони, відремонтують до вересня.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments