На проспекті Гагаріна автівка зачепилася за бордюр та перекинулась на дах (ФОТО)

П'ятниця, 21 липня 2017, 15:21
Водій автомобіля «Hyundai Accent» був тверезий, це показав тест на «Драгер», зроблений на місці ДТП.
На проспекті Гагаріна автівка зачепилася за бордюр та перекинулась на дах (ФОТО)

За інформацією прес-служби патрульної поліції, аварія трапилася на проспекті Гагаріна поряд з поворотом на вулицю Державинську, повідомляє Справжня Варта.

Там сьогодні, 21 липня, десь о другій годині ночі, сталося ДТП з перекиданням автівки. За ловами водія, він дотримувався дозволеної швидкості при русі від вул.. Молочної в сторону аеропорту, але зачепився за бордюр, внаслідок чого і потрапив у ДТП.

Крім того, 34-річний харків'янин розповів, що був пристебнутий пасками безпеки, тому у результаті пригоди зовсім не постраждав.

Так як комунальне майно не було пошкоджено, водій тверезий, а збитків третім особам не заподіяно, водій Hyundai Accent від послуг поліції з оформлення матеріалів пригоди відмовився.

Патрульні забезпечували безпеку дорожнього руху на ділянці проспекту до приїзду евакуатора. Так як, з перекинутого автомобіля був відчутний запах газу, на місце полісмени викликали співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Прибувши за викликом, рятівники запевнили, що газ з балону автівки вийшов та загрози немає. Автомобіль евакуювали.

До речі, вчора, 20 липня, майже на тому ж самому місці трапилося ДТП, в якому загинули три людини

4 липня водій автомобіля «ВАЗ», не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на перешкоду - бордюрне каміння, з послідуючим наїздом на опору мереж зовнішнього електроосвітлення. В результаті ДТП водія автівки в нетверезому стані з тілесними ушкодженнями було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Пасажир автомобіля - чоловік на вигляд 28-35 років, від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої медичної допомоги.

більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

comments powered by HyperComments