У Первомайському районі взимку буде тепло: до опалювального сезону готові більше половини будинків

Субота, 22 липня 2017, 10:24
У Первомайському районі Харківської області дотримуються та навіть випереджають план підготовки до опалювального сезону.
У Первомайському районі взимку буде тепло: до опалювального сезону готові більше половини будинків

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Усі раніше заплановані роботи виконані в повному обсязі. Слід також зазначити, що, за інформацією заступника диреатора Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Татяни Кокоріної, поступово проводиться переведення будівель соц сфери на альтернативне паливо. Так, зараз роботи проведені у значній кількості з них. 

За інформацією голови Первомайської РДА Володимира Павленка, зараз по району така статистика: об`єкти соціальної сфери та ЖКГ опалюються 44 топковими котлами, 28 газовими та 16, які працюють на твердовому паливі. Зараз повним ходом йде перевірка та підготовка котлів, роботи виконані на три чверті. 

Майже всі необхідні до сезону дрова вже заготовані. Це 36 куб.м, бюджету вони обійшлися у 1,3 млн грн. Залишилося купити ще 6% твердового палива, це буде зроблено до кінця 2017 року. 

63,4% об`єктів житлового фонду вже готові до сезону. 

Тепло у самому Первомайському забезпечують 12 котелень, більше половини - 7 з них - уже готові до сезону. 

Нагадаємо, Краснокутський, Богодухівський та Коломацький райони вже відзвітували про підготовку до зими. Роботи у вказаних частинах регіону йдуть за графіком.

comments powered by HyperComments