Харківські поліцейські відпрацювали захист глядачів футбольних матчів від можливих заворушень

Понеділок, 24 липня 2017, 15:29
Разом з Нацгвардією поліція готова захистити одних уболівальників від інших уболівальників, а також від можливих терористичних актів
Харківські поліцейські відпрацювали захист глядачів футбольних матчів від можливих заворушень

Зокрема,такі навчання проведено на стадіоні «Металіст», - повідомляє «Справжня Варта»

Перед проведенням масових заходів на спортивних спорудах, сумісно з їх власниками, представниками футбольних клубів, підрозділами патрульної поліції, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, були проведені навчання в ході яких відпрацьовувались питання взаємодії та здійснення спільних практичних дій. Зокрема під час прибуття глядачів до спортивної споруди, входу до неї та розміщення на секторах, залишення об’єкта після матчу, реагування на протиправні дії глядачів та надзвичайні ситуації, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», Правоохоронці відпрацювали ліквідацію можливих протестів в аеропорту під час проведення чемпіонату Європи з боксу.

Також була відпрацьована евакуація з фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив».

За легендою навчань в аеропорту група активістів намагалася перешкодити виходу до міста представникам команди однієї з країн-учасниць змагань.

Завданням поліції було, уникаючи загострення конфлікту, оточити групу активістів, деблокувати вихід з терміналу та забезпечити вільний прохід, посадку до автобусу команд-учасників та супроводити автобуси.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments