Запланований комплекс робіт по ізюмських дорогах майже завершений - облавтодор

Юлія Гуш  |  Вівторок, 25 липня 2017, 16:31
Невдовзі в експлуатацію буде здана не тільки дорога з необхідними знаками та розмітками, а й міст, який більше п’ятнадцяти років залишався в аварійному стані.
Запланований комплекс робіт по ізюмських дорогах майже завершений - облавтодор

Про це зазначив Євген Зражевець, начальник Служби автомобільних доріг в Харківській області. Він розповів, як на сьогоднішній момент проходить ремонт доріг в області та відмітив успіхи в даній сфері. Так, за його словами, в Ізюмі майже був виконаний запланований комплекс дорожніх робіт.

«Там встановлено 10 кілометрів 300 метрів нового покриття, – розповів Євген Зражевець, – фактично, ми виходимо до завершення всього комплексу робіт по Ізюму на 20 серпня. Тоді ми у повному обсязі здамо не тільки дорогу, де буде розмічена розмітка та встановлено знаки, а відремонтований міст, який не ремонтували більше п’ятнадцяти років. Це наше спільне досягнення. Це приклад того, як треба ефективно працювати та взаємодіяти».

Також він розповів про джерела фінансування: «На початок сезону державний бюджет передбачав всього мільйон гривень. Коли ми розпочали роботу з переліком за митні кошти, то область виділила у першому трансі 56,3 мільйона, у другому – 35 мільйонів. Все це на дорогу від Чугуєва до Ізюма. 2 тижні назад вийшла постанова з додатковим фінансуванням, де держава передбачила 120 мільйонів гривень з держбюджету».

Триває робота з капітального ремонтну на Губерівському шляхопроводі. За словами Зражевця, робота просувається швидким темпами.

Заплановано, що на початок жовтня шляхопровід буде готовий. Був вперше розпочатий поточний ремонт на мережі Фартушне – Цапівка – Гуренівка Золочівського району. До цього вона знаходилась в занепаді та потребувала негайного втручання. Крім того, в планах залишається облаштування нового покриття Граковського шляхопроводу.

«Ми отримуємо абсолютно комфортний проїзд по цій дорозі, яка була на початку весни зовсім зруйнована,- розповів Євген Зражевець,– було дуже багато скарг і від водіїв, і від мешканців Ізюму. Але на сьогодні ми вже маємо комфортний проїзд. А на завершення сезону будемо мати бездоганний проїзд та позитивні відгуки».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments