Через ремонт Корсиківського шляхопроводу двічі перекроють Московський проспект

Середа, 26 липня 2017, 12:07
Крім 26 липня, це зроблять ще 29 липня
Через ремонт Корсиківського шляхопроводу двічі перекроють Московський проспект

Причина ускладення рузу на ділянці проспекту від Соїча до Польової -  капітальний ремонт Корсиківського шляхопроводу, - повідомляє «Справжня Варта».

Рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул. Соїча до вул. Польової, буде заборонений з 9:00 до 21:00 26 та 29 липня.

На цей період рух транспорту по пр. Московському в напрямку вул. Академіка Павлова буде організований зустрічною смугою.

Також з 9:00 до 21:00 26 і 29 липня буде заборонений рух тролейбусів по пр. Московському, на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Захисників України».

У зв'язку з цим, тролейбус №13 курсуватиме так: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект» - пр. Московський - вул. Харківських Дивізій - парк «Зустріч».

Як раніше писала «Справжня Варта», Рух транспорту на пр. Ново-Баварському, на ділянці від вул. Даргомижського до вул. Клавдії Шульженко, буде обмежений з 9:00 до 21:00 27 липня.

Також з 9:00 до 21:00 27 липня по пр. Ново-Баварському, вул. Китаєнка, вул. Любові Малої до вул. Дудинської буде заборонений рух тролейбусів.

Також рух транспорту по вул. Новгородській, на ділянці від вул. Юрія Шевельова до вул. Авіаційної, буде заборонений з 27 липня до 10 серпня

Також з 10 по 30 серпня буде заборонений рух транспорту по вул. Авіаційній, на ділянці від вул. Новгородської до вул. Ляпунова, тому закриту ділянку необхідно буде об'їжджати прилеглими вулицями.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments