На Суворова згорів приватний будинок

Середа, 26 липня 2017, 19:14
Власника рятувальники встигли витягнути на свіже повітря
На Суворова згорів приватний будинок

Але від чаду та вогню він постраждав: отримав опіки  рук та отруєння чадним газом, - повідомляє «Справжня Варта»

Пожежа сталася 26 липня уночі за адресою по вул. Суворова, 72/1. Господаря 1976 р.н. госпіталізовано.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові згоріли списані вагони електропотягу.

15 липня сталася пожежа на території моторовагонного депо «Харків». Як повідомляє Головне управління ДСНС України в Харківській області, в той день зайнялись вагони електропотягу. На місце виїхали чотири відділення служби порятунку на автоцистернах та чергова зміна оперативно-координаційного центру. Прибувши на місце, вони встановили, що на шляху відстою списаних вагонів горіли два списані вагони електропотягу. Вогнем була охоплена площа близько 100 м2.

Також селяни під Харковом заради економії випадково спалили власну садибу.

Як вони пояснили рятувальникам, спалювали у дворі траву, і вогонь якимось чином перекинувся на будинок і все, що було поруч.

Подія сталася 22 липня  удень у с. Кірсаново Харківського району. На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені господарча будівля, гараж, автомобіль «Москвич 2140» 1977 р.в. та частково житловий будинок за адресою: вул. Теплична, 64, а також гараж та господарча будівля приватного маєтку по вул. Тепличній, 65.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments