У регіональному ЦНАП-і не має бути черг і не може бути незадоволених людей - Світлична

Четвер, 27 липня 2017, 09:53
Для чого необхідна чітка координація дій усіх органів та служб
У регіональному ЦНАП-і не має бути черг і не може бути незадоволених людей - Світлична

На цьому наголосила губернаторка під час координаційної наради щодо будівництва та організації надання послуг у центрі, - повідомляє «Справжня Варта»

«Ми проводимо цю нараду, щоб подивитися, наскільки ви готові до роботи, - звернулася керівник області до присутніх. - Можу сказати, що цей центр буде користуватися попитом. Прошу вас розрахувати кількість співробітників, які надаватимуть послуги, закріпити цих людей за робочими місцями, в разі необхідності збільшувати їх кількість. Не має бути черг і не може бути незадоволених людей!»

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, Це буде найбільш потужна та найбільш системна споруда, яка надаватиме майже 450 послуг. У її роботі будуть задіяні близько 20 органів влади та служб міста Харкова та Харківської області.

В центрі планується надання 183 послуг соціального характеру, 24 – пенсійної сфери, 10 - щодо реєстрації актів цивільного стану, 6 – міграційної служби (в тому числі передбачені послуги з видачи закордонних паспортів та ID-карток), 17 – Державної фіскальної служби, 34 – департаментів ХОДА, 50 – із надання дозвільних документів, 104 – місцевих послуг.

Крім того, центр надаватиме низку ексклюзивних послуг. Тут працюватиме «Вікно для іноземців», де можна буде зареєструвати місце постійного проживання чи тимчасового перебування, оформити громадянство або отримати консультаційні послуги. У «Молодіжному вікні» зареєструють шлюб, народжену дитину, візьмуть на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов тощо.

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА відзначила талановитість харківської молоді.

"Щиро дякую вам за те, що своїми досягненнями ви піднімаєте імідж України на міжнародній арені. Ви можете розраховувати на підтримку керівництва області – разом зробимо все необхідне задля майбутніх перемог», - підкреслила Юлія Світлична.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments