НАБУ буде боротися з корупцією на Харківщині на всіх рівнях - Світлична

П'ятниця, 28 липня 2017, 12:44
Не тільки держслужбовці, але і депутати у частині розподілення громадських коштів стануть у центрі уваги нового відділення відомства на Харківщині
НАБУ буде боротися з корупцією на Харківщині на всіх рівнях - Світлична

Таку думку висловила губернаторка, пообіцявши надати всіляку підтримку  керівнику нового відділення Харківського територіального управління Національного антикорупційного бюро України  Юрію Кравченку, - повідомляє «Справжня Варта»

Юлія Світлична: «На всіх, хто має можливість розпоряджатися публічними коштами. І саме Харківській області буде приділено особливу увагу. Наголошую на тому, що результату можна досягти за плідної співпраці всіх органів, яких залучено до боротьби з корупцією, і судової гілки в тому числі. Тут важливо підійти комплексно, якісно й доводити кожну справу до кінця. З боку ХОДА, якщо в тому виникне потреба, ми надамо будь-яку інформацію та всіляку підтримку всім органам, які борються з корупцією».

Харківське територіальне управління НАБУ було створено 29 червня. Його розташовано за адресою: Московський проспект, 140. Юрисдикція управління поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення АТО: Луганську та Донецьку області. У штаті управління - 7 осіб.

Як раніше писала «Справжня Варта», конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України визначила переможця конкурсу на посаду директора Харківського територіального управління НАБУ.

Ним став 39-річний працівник прокуратури з Полтавщини Юрій Кравченко.

Юрисдикція Харківського територіального управління НАБУ, утвореного наказом Директора Національного бюро 29 червня 2016 року, поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments