Водна феєрія у Харкові: коли одне лічать, а друге калічать / ФОТО

Справжня Варта  |  П'ятниця, 28 липня 2017, 21:53
Протиночі п'ятниці, 28-го, в Харкові почав бити несанкціонований міськрадою фонтан.
Водна феєрія у Харкові: коли одне лічать, а друге калічать / ФОТО

У дворі будинку №31 по проспекту Людвіга Свободи стався небачений прорив водопроводу, повідомляє «Справжня варта».

З розритої і обгородженої комунальниками ями вирвапвся стовп води, котрий досяг аж 7-го поверху. За словами місцевих жителів, фонтан вони спостерігали до ранку, навіть намагалися його якось вгамувати, закидуючи дірку шматками асфальту, котрий водопровідники розпаплюжили заради ремонту гарячої води. Коли, нарешті, вранці приїхали аварійники і тупо перекрили воду.

У КП «Харьководоканал» вдень повідомили таке: ремонтні роботи біля будинку №31 по проспекту Людвіга Свободи проводять «Харківські теплові мережі». Очевидно, в ході робіт тепловики зачепили трубу холодного водопостачання – від того фонтан і утворився. Бригада водоканалу оперативно провела ремонтні роботи, течія усунена, подача холодної води відновлена, кажуть у прес-службі водотресту.

В «ХТС» підтвердили, що ремонтні роботи, дійсно, виконувала підрядна фірма, однак прорив стався на трубі «Харківводоканалу». Мовляв, на цій трубі був свищ, але ніхто не думав, що станеться прорив. В той момент нікого з робітників на місці не було.

Логічно – ніч бо.

Коротше, як в українському прислів'ї: Іван киває на Петра...

Лишається одне питання: коли ж комунальники полагодять мешканцям будинку гаряче водопостачання? За ремонт якого, судячи зі свідчень мешканців, «взялися» (розрили яму) ще з весни. Тільки віз і нині там.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments