Тринадцять харків'ян намагалися втекти в Росію

Неділя, 30 липня 2017, 07:02
Прикордонники з'ясовують, чому вони вирішили порушити закон
Тринадцять харків'ян намагалися втекти в Росію

Групу нелегалів з Вовчанська було затримано на напрямку населених пунктів Охримівка (Україна) – Красне (Росія), - повідомляє «Справжня Варта»

Як виявилося, віс вони мешканці Вовчанського району області. На двух авто вони намагалися проскочити через кордон, але були затримані, у тому числі зі застосуванням прикордонниками зброї, - повідомили у прес-службі ДПСУ,

Як раніше писала «Справжня Варта», Президент України Петро Порошенко 25 липня прийняв рапорт від генерал-полковника Віктора Назаренка, який подав у відставку з посади керівника Держприкордонслужби.

«До мене надійшов рапорт від керівника прикордонної служби Віктора Назаренка про відставку за станом здоров’я. Я дякую йому за безпрецедентну роботу по розбудові служби, яка здійснена ним в дуже не прості часи», – зазначив Президент України.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що служити з генералом Віктором Назаренком було честю.

«За три роки спільної служби ми багато зробили. Він продовжить працювати в колегії МВС, щоб комунікація з прикордонниками була ще кращою», – зауважив міністр.

«Радий представити нового голову Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Петра Цигикала. Я чекаю від нового керівника служби підвищення ролі прикордонника, подальшого розвитку служби, щоб зупинити тих, хто не з добром до нас приходить, і забезпечити комфортні умови для громадян, які подорожують до Європи», – заявив Президент України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments