За підтримки Харківської «Солідарності» відкрито стаціонарну палату для лікування чорнобильців та учасників АТО / Фото

Понеділок, 31 липня 2017, 15:56
Депутат Харківської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Микола Пушкар взяв участь в урочистому відкритті у терапевтичному відділенні КУОЗ Богодухівської ЦРЛ палати, у якій будуть лікуватися ліквідатори аварії на ЧАЕС, учасники АТО та ветерани локальних війн на територіях інших держав.
За підтримки Харківської «Солідарності»  відкрито стаціонарну палату для лікування чорнобильців та учасників АТО / Фото

Депутат обласної ради запропонував депутатам районної ради ініціювати відкриття таких палат і в інших відділеннях лікарні.

«Сьогодні ми чимало вкладаємо бюджетних коштів у розвиток медицини в нашому місті й усвідомлюємо всю відповідальність перед громадою за наше майбутнє»,- наголосив Микола Пушкар.  

Також Микола Борисович подякував  організатору цього проекту, голові РГО «Ветерани війни-інваліди Чорнобиля» Павлу Солошенку, голові Богодухівської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», депутату районної ради Олександру Скорику за фінансову підтримку та медичному персоналу відділення за облаштування палати, високий професіоналізм та турботу, завдяки яким у людини з’являється віра та надія на одужання.

comments powered by HyperComments