Харківська «Солідарність» провела дводенний «Регіональний Форум розвитку місцевих осередків» / Фото

Вівторок, 1 серпня 2017, 15:52
27-28 липня у Харкові відбувся «Регіональний форум розвитку місцевих осередків» для депутатів та членів партії «БПП «Солідарність».
Харківська «Солідарність» провела дводенний «Регіональний Форум розвитку місцевих осередків» / Фото

Ініціаторами заходу стала Харківська територіальна організація Партії за підтримки Національного Демократичного Інституту (НДІ). У заході взяли участь понад 100 партійців з різних міст Харківської, Сумської, Полтавської, Донецької, Одеської та Київської областей.

Спікерами заходу стали народний депутати України Максим Саврасов, голова фракції «БПП «Солідарність» у Харківській обласній раді Віктор Коваленко, депутат Київської міської ради, голова Жіночого крила ТОП «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у м. Києві Наталія Маслова, Голова Молодіжного крила ТОП «БПП Солідарність» у м. Києві Євген Кузик, тренери Національного Демократичного Інституту та керівники територіальних організацій Партії.

За словами керівника секретаріату Харківської територіальної організації Партії «БПП «Солідарність» Віталія Маляренка, головна мета форуму –впровадження нових засобів внутрішньої партійної комунікації, оцінка політичної ситуації, стратегія розвитку осередків та шляхи забезпечення відповідальності партій перед виборцями.

«Це ефективна платформа обміну досвідом, це цікаві гості з інших областей. Ми мали можливість обмінятися досвідом партійно-політичної роботи з нашими колегами. Форум включав медіа та публічну комунікацію, розробку партійних повідомлень та бренду, зв’язки з виборцями та партійне будівництво, проведення опитувань громадської думки, - розповів Віталій Маляренко. – Така форма спілкування допомагає професійному зростанню як окремого учасника, так і команди в цілому».

У програму були включені інтерактивні завдання, групові вправи, дискусії, ігри для розвитку довіри та обміну інформації.

comments powered by HyperComments