Ремонт харківських доріг буде завершений вчасно - САД

Юлія Гуш  |  Вівторок, 1 серпня 2017, 16:22
Всіма підприємствами, які зараз проводять ремонтні роботи, були надані гарантійні терміни.
Ремонт харківських доріг буде завершений вчасно - САД

Про це розповів Михайло Богатир, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області.

За його словами, на сьогоднішній день 80% харківських доріг потребують ремонту, а з них половина – термінового. Проте Богатир запевнив, що всі ремонтні роботи будуть завершені вчасно. За його словами, підприємствами, які зараз займаються ремонтом доріг, надані гарантійні терміни на кожен об’єкт, де були визначені їх початок та кінець, а також наявні ресурси.

«Минулого тижня, як і було заплановано, продовжений поточний ремонт дороги «Київ – Харків – Довжанський» в районі міста Ізюм, – розповів Михайло Богатир, – там було відфрезировано покриття близько 8 кілометрів. В подальших планах – просування у бік Харкова. Це підготовчі роботи під накладання вирівнюю чого шару асфальтобетону від Ізюму до Чугуєва».

Триває ремонт доріг «Чугуїв – Мілове», «Мерефа – Лозова – Павлоград» та «Богодухів – Валки – Нова Водолага», проводяться ремонтні роботи по чугуївському мосту. Тривають роботи з ліквідації ямковості та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки. Був продовжений капітальний ремонт шляхопроводу поблизу села Губарівка, вже були завершені роботи по під’їзду до села Хлібне.

«Я дивився інтерв’ю, де мешканці позитивно висловлювались в сторону дорожників, – зазначив Богатир, – це тішить. Адже ми виконуємо роботу якісно і місцеве населення це побачило. На цій дорозі залишилось нанести розмітку та зміцнити обочини – і дорога буде здана». «Минулого тижня приводились роботи з експлуатаційного утримання, – розповів Ігор Лялюк, головний інженер ДП «Харківський облавтодор», – в першу чергу роботи проходили на дорогах державного значення. За минулий тиждень було виконано понад 13 тисяч м2 ямковго ремонту. А всього з початку року – більше 283 тисяч м2».

Михайло Богатир також зазначив, що на сьогоднішній день від підприємств, які проводять ремонтні роботи, не надходило жодних скарг щодо наявних проблем чи нестачі матеріалів. Тому ремонт доріг зараз знаходиться під контролем і всі поставлені задачі будуть виконані вчасно.

Як раніше писала «Справжня Варта», 80% дорожньої мережі Харківщини потребують ремонту. У цьому році різними видами ремонту планується відремонтувати близько 500 км - в десять разів більше минулорічного.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжня Варта».

comments powered by HyperComments