Із харківського аеропорту збільшився пасажиропотік

Четвер, 3 серпня 2017, 01:52
У липні 2017 року послугами міжнародного аеропорту «Харків» скористалися 87,2 тисячі пасажирів.
Із харківського аеропорту збільшився пасажиропотік

У порівнянні з липнем минулого року, пасажиропотік збільшився на 26% – з 69,1 тисячі осіб, повідомили «Справжню Варту» в аеропорту.

За сім місяців 2017 року пасажиропотік склав 451,3 тисячі пасажирів. Це на 45% більше, ніж в аналогічний період минулого року - тоді за сім місяців перельотами скористалися 310,6 тисяч осіб. Зростання пасажиропотоку пов'язаний з появою в березні нового щоденного рейсу Харків-Стамбул (Turkish Airlines); запуском сезонних перельотів в Монастір, Туніс (Bravo); збільшенням числа перельотів до Варшави і Тель-Авів, а також зростанням завантаження всіх існуючих рейсів.

Кількість перельотів до Варшави зросла з семи до дев'яти в тиждень, по середах і суботах тепер доступні два рейси. Цей напрямок залишається одним з найпопулярніших. Крім того, варшавський аеропорт пропонує зручні стикування з рейсами в міста інших європейських країн і США. Зокрема, в Амстердам, Мюнхен, Барселону, Лондон, Прагу, Берлін і Лос-Анджелес.

Кількість рейсів до Тель-Авіва зросла з трьох до чотирьох - полетіти в Ізраїль тепер можна в понеділок, середу, четвер і неділю.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments