Центри адмінпослуг у Харкові почали реєструвати підприємців

Четвер, 10 серпня 2017, 21:37
Центри надання адміністративних послуг почали приймати документи з реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.
Центри адмінпослуг у Харкові почали реєструвати підприємців

Це десяток послуг: реєстрація фізичної особи-підприємця, державна реєстрація юридичної особи-підприємця, отримання витягів з держреєстрів, внесення різних змін до відомостей тощо, інформує «Справжня Варта».

«За такими послугами щодня вже звертаються близько сотні людей, і центри адмінпослуг здатні впоратися з великою кількістю відвідувачів. Послуги, які надають підприємцям, в основному, безкоштовні. Наприклад, реєстрація ФОП. Вона надається протягом доби з моменту подачі документів. Є такі послуги, де законодавець передбачив адміністративний збір. Наприклад, за отримання витягу з держреєстру. За неї стягується збір у розмірі 80 грн», – повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська,

Прийом документів у сфері реєстрації фізичних осіб-підприємців організований в кожному з дев'яти районних центрів надання адміністративних послуг, а в сфері реєстрації юридичних осіб – в головному офісі Центру надання адмінпослуг на Гімназійній набережній, 26. Профільне управління з реєстрації бізнесу на пр. Московському, 96-а працює виключно в режимі бек-офісу, який не передбачає особистого контакту з заявником. По кожній з послуг в сфері реєстрації бізнесу можна скористатися єдиним онлайн-сервісом попереднього запису на прийом через сайт Центру надання адмінпослуг.

Як повідомляла «Справжня Варта», найпотужніший і комплексний регіональний центр, який надаватиме найбільшу кількість адміністративних і соціальних послуг, наразі завершують будувати на Салтівці. Центр зможе обслуговувати до 2000 громадян на день. Працювати з відвідувачами будуть у приміщенні на першому поверсі будівлі, яке організовують за принципом «open space» - вільного простору без кабінетної системи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments