На Харківщині затверджено план заходів з підготовки та відзначення Дня Державного прапора України та Дня незалежності України

Понеділок, 21 серпня 2017, 09:01
Правоохоронці перейшли до посиленого патрулювання важливих об'єктів регіону
На Харківщині затверджено план заходів з підготовки та відзначення Дня Державного прапора України та Дня незалежності України

Правоохоронці перевірятимуть місяця масових заходів, пам'ятники та меморіали. Посилено контроль на кордоні. Посилений режим охорони буде продовжено до 2 вересня, коли у Харкові пройде матч Україна - Туреччина, - повідомляє «Справжня Варта»

З 18 серпня особовий склад управління Нацполіції переведений на посилений варіант несення служби.

Перед проведенням масових заходів місця їх проведення будуть перевірятися співробітниками вибухотехнічної служби, до несення служби буде залучено фахівців кінологічної служби з собаками. З 18 серпня пам'ятники та меморіали, де будуть проводитися масові заходи, взято під цілодобову охорону силами співробітників управління патрульної поліції.

Посилено й охорону ділянки українсько-російського кордону на території Харківської області, а також контроль у пунктах пропуску.

З 20 серпня на посилений варіант несення служби переходить обласне управління ДСНС.

Згідно з планом, урочисті заходи з нагоди Дня Державного прапора почнуться о 9:00 23 серпня біля флагштока на пр. Незалежності в Харкові. Заходи до Дня незалежності України - о 10:00 24 серпня біля пам'ятника Незалежності на пл. Конституції.

«Також нагадую вам, що 24 серпня у нас пройде концерт групи «Океан Ельзи» на стадіоні «Металіст», а 23 серпня - великий концерт на площі Свободи за участю популярних виконавців, у тому числі дуже популярного гурту «Гриби». Оскільки вхід вільний, очікується велике скупчення людей, у тому числі молоді й з інших областей України, - зазначив  заступник голови ХОДА Олександр Скакун під час наради в ХОДА . - Далі - 2 вересня - у нас пройде матч Україна - Туреччина. Нам необхідно докласти всіх зусиль, щоб забезпечити публічний порядок і безпеку на цих заходах».

Як раніше писала «Справжня Варта», силовики забезпечать правопорядок під час святкування Дня Конституції України. Очікується, що участь у заходах візьмуть 6500 громадян.

Охорону публічного порядку та безпеки будуть забезпечувати близько 180 працівників Нацполіції, 20 патрульних поліцейських.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments