Як у Харкові відзначатимуть День міста і День Незалежності /програма

Понеділок, 21 серпня 2017, 21:52
22-23 серпня в Харкові відбудуться покладання квітів до пам'ятників і братських поховань, мітинги-реквієми та цивільні панахиди.
Як у Харкові відзначатимуть День міста і День Незалежності /програма

У всіх районах пройдуть пам'ятні та святкові заходи, повідомляє «Справжня Варта».

23 серпня о парку імені Горького пройде святкова програма «Зі святом, улюблене місто!». У Харківському національному театрі опери та балету ім. Лисенка відбудеться святковий концерт і церемонія нагородження «Почесний громадянин міста Харкова 2017». Великий святковий концерт до Дня міста відбудеться 23 серпня на пл. Свободи. Концерт розпочнеться о 19.00 і буде йти орієнтовно до 22.00. Для харків'ян виступлять «Гриби», дует «Потап і Настя», Dzidzio, Ірина Білик та Наталя Могилевська.

У сквері «Стрілка» з 23 по 27 серпня проходитиме фестиваль їжі. Там харків'яни зможуть спробувати страви, традиційні для італійської, мексиканської, французької кухонь і українські ласощі. Під час фестивалю на спеціальній сцені виступатимуть харківські групи, а 24 серпня пройде концерт, присвячений Дню незалежності України.

Крім того, 24 серпня пройдуть святкові програми до Дня Незалежності України. Зокрема, відбудеться покладання квітів до монументу Незалежності, святкова програма на воді вздовж Нетеченській набережній.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments