Комплексний ремонт дороги М-03 повинен розпочатися негайно - Світлична

Вівторок, 22 серпня 2017, 17:08
Нарада Президента України щодо цієї стратегічної дороги завершилася конкретним результатом
Комплексний ремонт дороги М-03 повинен розпочатися негайно - Світлична

Про це написала голова ХОДА Юлія Світлична у своєму фейсбуці, коментуючи результати наради під головуванням Президента України Петра Порошенка, яка сьогодні пройшла в Ізюмі, - повідомляє «Справжня Варта»

"Ця ділянка дороги М-03 добре всім відома.

Була повністю зруйнована, пройшла війну.

Має стратегічне значення.

Сьогоднішня нарада Президента з урядовцями завершилась конкретним рішенням - комплексний ремонт дороги повинен розпочатися негайно.

Фінансування забезпечено", - пише губернаторка.

Як раніше писала «Справжня Варта», після звернення Світличної Президент України доручив розпочати фінансування будівництва дороги з Харкова на Ізюм та Слов’янськ вже в серпні.

Петро Порошенко: «Дорога Харків – Ізюм – Слов’янськ має бути серед наших пріоритетів. Ті 1,5 млрд доларів, які вкрав Янукович та які було повернуто людям завдяки ефективним діям Генеральної прокуратури і генерального прокурора, зараховано до складу державного бюджету. Гроші мають працювати на Україну. Коли ми готували зміни до державного бюджету, я сказав: у другому читанні у нас мають бути декілька пріоритетів. Перший - це оборона і безпека. Ми побудуємо новий патронний завод, відновимо будівництво «Оплотів» у Харкові, ми побудуємо новітні ракети. Другий – це розвиток сільської медицини. Третій - дорожнє будівництво. Серед цих пріоритетів - президентський законопроект про будівництво дороги Київ – Харків – Довжанський».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments