Начальнику облуправління СБУ присвоєно генеральське звання

П'ятниця, 25 серпня 2017, 08:01
Під час призначення на цю посаду він був полковником
Начальнику облуправління СБУ присвоєно генеральське звання

Звання генерал-майора присвоєно начальнику Управління Служби безпеки України в Харківській області  Андрію Носачу указом Президента України №245/2017, - повідомляє «Справжня Варта»

Указ датовано 23 серпня 2017 року.

Як раніше писала «Справжня Варта», в органах державної безпеки Андрій Володимирович Носач служить протягом 17 років. За освітою - юрист, у 2000 році закінчив Харківський університет внутрішніх справ. До призначення керівником Харківського регіонального органу СБУ він очолював один з підрозділів у Головному управлінні по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України, а ще раніше обіймав посаду заступника начальника Управління СБУ в Запорізькій області. У Харківському управлінні служив з 2000 до 2010 року, пройшовши шлях від оперуповноваженого міжрайонного відділу до заступника начальника Головного відділу «К».

Також голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що Андрій Носач є досвідченим офіцером, який неодноразово брав участь у проведенні найбільш важливих оперативно-розшукових та антидиверсійних заходів національного значення.

«До того ж, полковник Носач є учасником бойових дій у зоні АТО», - відзначила керівник області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments