На Харківщині спалахнули дві пожежі. Є загиблий

Неділя, 27 серпня 2017, 11:53
В Чугуївському районі внаслідок пожежі загинув 60-річни чоловік.
На Харківщині спалахнули дві пожежі. Є загиблий

25 серпня рятувальники отримали повідомлення стосовно того, що у приватному будинку Чугуївського району сталася пожежа. На момент прибуття пожежно-рятувальної частини вогнем були охоплені конструкції дерев’яного житлового будинку на площі 20 кв.м. Під час гасіння полум’я рятувальники виявили тіло чоловіка, 1957 року народження, передає ГУ ДСНС в Харківскій області. О 20:42 пожежу вдалося локалізувати, о 21:35 – ліквідувати. За попередніми даними, причиною загоряння стала необережність загиблого під час паління.

Того ж дня о 04:17 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась на території одного з виробничих підприємств. Там загорілася одноповерхова адміністративно-виробнича будівля. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений дах площею у 20 кв.м. Рятувальники негайно вжили заходів щодо захисту виробничого приміщення та гасіння вогню. О 04:47 пожежа була локалізована, о 05:58 – повністю ліквідована. Причина виникнення пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно чоловік загинув під час пожежі у власному будинку. Інших мешканців вдалося врятувати. Пожежа сталася на території 5-квартирного одноповерхового приватного житлового домоволодіння.

comments powered by HyperComments