За останні дні на Харківщині загинуло троє людей від ураження електрострумом

Вівторок, 29 серпня 2017, 18:48
Обставини, за якими це сталося, різні, наслідки однакові
За останні дні на Харківщині загинуло троє людей від ураження електрострумом

Вчора "Справжня Варта" писала про трагічні випадки з підлітками.

Так, на селі від електроструму загинув 14-річний хлопець під час гри з товаришами. Він помер в реанімації, не приходячи до тями.

Молодшого школяра 10 років з Нової Баварії з раною лівого боку та забієм селезінки доставлено до лікарні. Він невідомо як опинився на даху вагона і потрапив під ток.

27 серпня у Основ'янському районі Харкова померла 45-річна власниця приватного будинку внаслідок ураження електрострумом від електродрилі.

Того ж дня в місті Барвінкове на території домоволодіння за місцем мешкання констатовано смерть 30-річного чоловіка. Він під час спроби підключення електронасосу до колодязя за місцем мешкання помер від ураження електрострумом, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», сільський підліток загинув під струмом. Працівниками поліції встановлено, що підліток разом з компанією перебував на металевих конструкціях залізничного мосту. Під час гри хлопець втратив рівновагу, схопився за електричний дріт та впав з триметрової висоти. Незважаючи на зусилля лікарів, хлопчик помер в реанімації, не приходячи до тями.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments