Двоє харків'ян травмовані внаслідок падіння з багаповерхівок

Вівторок, 29 серпня 2017, 13:32
Молодик влаштував самогубство і загинув. Жінка напідпитку випала з вікна і знаходиться у лікарні
Двоє харків'ян травмовані внаслідок падіння з багаповерхівок

Обидві події сталися 28 серпня, перша на проспекті Московському, друга - на проспекті Олександрівському, - повідомляє «Справжня Варта».

О 04:56 біля будинку на проспекті Московському виявлено тіло 21-річного мешканця будинку, який покінчив життя самогубством. Парубок вистрибнув з кімнати квартири за місцем мешкання, яка розташована на 14-му поверсі.

В ході огляду місця події було вилучено кухонний ніж, яким, за попередніми даними, хлопець намагався покінчити з життям, перерізавши собі вени.

О 19:18 бригадою швидкої медичної допомоги до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у тяжкому стані була доставлена 35-річна мешканка міста Харкова. Від отриманих ушкоджень харків’янка померла в лікарні.

Попередньо встановлено, що потерпіла перебувала в гостях у своєї сусідки. Після спільного розпивання спиртних напоїв жінка сіла покурити на підвіконня та випала з вікна квартири, розташованої на 3-му поверсі, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», у селищі Андріївка 18 липня 70-річний пенсіонер звів рахунки з життям, вистріливши собі в голову з травматичного спецзасобу для відстрілу гумових куль.

За попередніми даними, пенсіонер покінчив життя самогубством, бо більше не міг виносити страждання через хворобу.

Нагадаємо, 16 липня 47-річний харків’янин вирішив звести рахунки з життям в готелі на Московському проспекті.

9 липня покінчила життя самогубством через повішення 65-річна харків’янка. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

28 червня на Благовіщенській знайшли повішеного на трубі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments